Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Az Aliexpress nem csak ruhákat, ékszereket és cipőket árul, hanem a lakást is fel tudjuk dobni különböző kiegészítőkkel.

Íme pár ötlet: Itt minden termék megtalálható

Bővebben: home decor
Write comment (0 Comments)

Vámmal kapcsolatos információk

Ez ugye csak akkor fordulhat elő, ha nem EU-s országból rendelünk. Viszont azt érdemes megnézni, hogy melyik országba rendelünk, mivel nem mindenhol ugyan olyan magas az Áfa kulcs. Kishazánk sajnos ebben nyerő a 27%-al.

Más EU-s országok:
Anglia: 20%
Német: 19%
Szlovák: 20%
Osztrák: 20%
Francia: 19,6%
Olasz: 21%
Román: 24%
Spanyol: 21%
Ciprus: 18%
további országok ÁFA-ja:
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81ltal%C3%A1nos_forgalmi_ad%C3%B3

Így akinek van egy szlovák rokona vagy ismerőse és nagyobb értékben rendel, az jobban járhat, ha inkább hozzá rendeli meg a terméket.

Vámolási folyamat

Bővebben: Vám
Write comment (5 Comments)

Rendelés külföldről

 

A cikk azért íródott, mert nagyon sokan rendelnek vagy szeretnének rendelni külföldről és nekik szeretnénk segíteni, hogy eligazodjanak a rendelés menetében és a VÁMmal kapcsolatos problémákban.

 

EU-n belül nincs semmilyen plusz költség a vásárolt termékre (Vám - Áfa)

Szóval ha ebay-en az áru helyének Anglia (United Kingdom) van feltüntetve akkor a termék vételárán és a postaköltségen kívül semmilyen más költséged nem lesz.

 

Bővebben: Rendelés külföldről 1.
Write comment (0 Comments)

AliExpress kezdőknek

 

 

A vásárlás menete:

Regisztráció

Az első és legfontosabb dolog a regisztráció, mivel ahhoz, hogy vásárolni tudjunk, létre kell hoznunk egy felhasználói profilt. Mint a legtöbb webshopban, ma már itt is lehet a Facebook adatlapunkkal csatlakozni, de én ezt biztonsági okokból nem javaslom.
A hagyományos regisztráció 3 egyszerű lépésből áll.

1. Menj a jobb felső sarokban lévő Join-ra, és a lenyíló ablakban kattints a Join Free gombra. A későbbiekben egyébként ugyan itt tudsz majd bejelentkezni, illetve bejelentkezést követően itt tudod majd megnézni a kívánságlistát, az eddigi rendeléseket, és itt tudod majd módosítani az adataidat is.

 

Bővebben: Aliexpress Rendelés
Write comment (69 Comments)